Varoitus!
Tämä Webmestari-palvelu on lisenssioitu toiselle verkkotunnukselle!

Onko tämä toiminut normaalisti aiemmin? Mikäli olet juuri lisännyt uuden verkkotunnuksen tälle tilille,
syy voi johtua siitä. Ole hyvä ja ole yhteydessä asiakaspalveluumme tai päivitä lisenssiisi uuden domain tiedot

Minä » Kasvunkartta - 'Ihminen elää vain pienen hetken maankuoren ja taivaankaaren välissä. sen hetken olkoon hänen jälkensä kaunis.' -Nina Taisin

Minä

Olen 43-vuotias veneenrakentaja, työnohjaaja ja projektikoordinaattori. Koti sijaitsee mukavassa Mäntsälässä. Työkokemukseni on karttunut pääosin järjestötyössä perheiden, vapaaehtoistoiminnan organisoinnin ja nuorisotyön ja päihdetyön parissa. Työnohjausta olen antanut vuodesta 1995. Kokemusta kouluttajana on yli kymmenen vuoden ajalta liittyen vuorovaikutustaitoihin, vapaaehtoistyöhankkeiden aloittamiseen ja jaksamiseen.

Toimin tällä hetkellä projektikoordinaattorina Pienperheyhdistyksen Lapsilisä-projektissa. Sitä ennen olen toiminut vapaaehtoistyön ohjaajana Pienperheyhdistyksessä 1998-2008, sosiaaliterapeuttina Järvenpään sosiaalisairaalassa, nuoriso-ohjaajana Helsingissä sekä kouluttajana useissa vapaaehtoistyöhön, kansalaistoimintaan ja järjestötyöhön liittyvissä hankkeissa ja prosesseissa mm. Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskuksen Parempi viikonloppu-hankkeessa, Ensi- ja turvakotien liiton kansalaistoiminnan kehittämisessä, Varkauden kaupungin nuorisotoimessa ja Mielenterveyden keskusliitossa. Työnohjauskokemukseni on lähinnä vapaaehtoisryhmien ohjauksesta 1996-, sekä sosiaalialan työntekijöiden ohjaamisesta 1998-.

Veneenrakentajaksi opiskelin koulutuskeskus Salpauksessa 2007-2009, kaksivuotisen työnohjaajakoulutuksen kävin Tampereen yliopiston täydennyskoulutuskeskuksessa 1997-1999, ammattikorkeakoulussa opiskelin sosiaalialaa 1995-1998.

Näkökulmani työnohjauksessa, koulutuksessa ja veneenrakennuksessa on yhteistyön merkitys, ihmisten vahvuus ja vastavuoroisen kuuntelun tärkeys. Lähes kaksikymmentä vuotta olen ollut mukana kansainvälisessä Re-evaluation counseling -liikkeessä, josta ammennan vastavuoroisen ja arvostavan kuuntelun tärkeyttä.

Vapaa-aikani käytän ulkoillen ja liikkuen - veneellä, suksilla, jalkaisin.

Tästä löytyy kirjoituksia ja artikkeleita ja täällä on kuvia veneistä. Muista asioista tulee kuvia jonkin ajan kuluttua.